Tors-sön med förköp:
550kr / €55

Tors-sön utan förköp:
600kr / €60

Endast torsdag:
200kr / €20

Entrén kommer att vara 550 kronor eller €55 per person, för hela helgen utan möjlighet att köpa bara för en dag. Biljetter förköper man genom att sätta in beloppet på bankgiro nummer 5605-7151 (betalningsmottagare: Kuggnäs Fritidsförening), kvittot från den insättningen blir din biljett, så se till att namn finns med på inbetalningen, (även alla namn vid flera köp på samma inbetalning, så vi kan pricka av vid insläppet).

Det kommer att finnas möjlighet att lösa inträde endast för torsdagen, det kostar då 200kr eller €20, självklart så ingår torsdagen i priset för hela helgen. Det finns ingen möjlighet att förköpa endast en torsdagsbiljett, dessa kan endast lösas direkt på plats.

Det går inte att lösa endagsbiljett för fredag eller lördag.

Betalningen kan ni göra när som helst fram till 24 Juli. Det är svårt vid betalning från utlandet, så ifall du vill göra det, skicka först ett mail till festival@kuggnas.com, för instruktioner.

Det kommer att gå att lösa entrén på plats, man får i båda fallen ett band runt handleden som bevis på att man löst inträde. Vid köp direkt i entré kostar biljetten 600kr eller €60.

Medtag kvittot eller en utskrift på överföringen, för att förenkla avprickning vid entrén det går smidigt om ni har angivit rätt namn på överföringen och så fort du har fått ditt armband så gäller det som betalningsbevis. OBS. VAR NOGA MED ATT SKRIVA NAMNEN TYDLIGT.

I biljettpriset ingår tältplats, parkeringsplats (det är ej möjligt att parkera vid tältet) och möjlighet till dusch. Se vidare på sidan regler för mer information om detta.

I entrén ingår också ett medlemskap i Kuggnäs musikklubb.