Hem Band Biljetter Regler Övrigt Gästbok Vägbeskrivning
Kontakt: festival@kuggnas.com
Välkommen till fd. Kuggnäsfestivalens officiella websida.

Tyvärr måste vi meddela det dystra beslutet vi tagit, att inte anordna Kuggnäsfestivalen 2016 och en fantastisk era går i graven. Vi har till i år försökt boka en attraktiv banduppsättning, men inte kommit upp i ett tillräckligt antal för att kunna täcka upp de två dagarna festivalen var planerad.

 

Den trend med minskat antal besökare de senaste åren är ganska linjär, så enligt kalkyleringen på detta i kombination med ännu färre band i år, och att kostnaderna samtidigt har ökat, så skulle vi göra en stor förlust om vi anordnade festivalen. Vi hade annars mer än gärna kört i många år till, men hoppas att ni som hade planerat att komma och nu blir besvikna, ändå har förståelse för detta.

 

Vi vill tacka er, banden besökare och de som hjälpt oss att arrangera, som genom åren gjort Kuggnäsfestivalen till en otroligt bra och trevlig festival. Vi tar heller inte avsked, utan säger på återseende, då vi kanske kommer igen med festivalens anda i en ny, men eventuell mindre tappning.

 

Välkomna till oss på de övriga tillställningarna vi har!

 

Med vänlig hälsning Kuggnäs Motorgård

 
 


(kolla in våran huvudsida http://www.kuggnas.com för andra händelser)

 

Kort om Kuggnäsfestivalen:

Kuggnäs motorgård hade på sensommaren 2003, ett 25 års jubileum som vi firade med en tvådagars festival där tio band, med olika inriktningar spelade. Den festen var mycket lyckad, så lyckad att vi gjort om det varje år fram till och med 2015, men med lite andra, och fler band.

 
   

Om ni är ett band och är intresserade av att spela på Kuggnäs andra fester, skriv till: musik@kuggnas.com

 

Kontaktformulär för dig som inte vill använda en egen e-post klient:

Observera att skriva korrekt e-post adress till dig om du vill vi ska kunna svara.