Vi kommer att ha tillstånd för att sälja alkohol. Vilket innebär att lite ordnings regler kommer att gälla. Det kommer att finnas en avgränsad yta runt ölförsäljningen där man får köpa och förtära alkoholhaltiga drycker som man köpt i baren, det kommer inte att vara tillåtet att förtära medtagen alkoholhaltig dryck inom detta område, inte heller ta med något köpt i baren ut från detta område.

Området kommer självklart inte att gälla camping och parkering, så vill man förtära drycker man har med sig så hänvisas man till dessa platser. Det kommer att hållas en noggrann ålderskontroll, där 18 år fyllda gäller, så var beredda att visa giltig legitimation.

Vi ser fram emot möjligheten att kunna servera kalla drycker till humana priser i år, och utgår från att alla respekterar ovan nämnda regler, som är fastställda enligt svensk lag.

Vi samarbetar med polismyndigheten , dels för att vi har alkoholtillstånd, dels för att även vi vill ha en problemfri och rolig festival för alla. Man bör därför räkna med att tas om hand av vakter och polis vid stökigt och störande uppträdande.

Campingen kommer i år att vara uppstyrd så, att på huvudcampingen kommer inga egna stora avspärrningar eller överdrivet stora "partytält" vara tillåtna.

Parkering är inte tillåten utmed tillfartsvägen till Kuggnäs, utan parkering ska ske på gården, där de som kommer medans det finns plats får parkering. Inga förbokningar eller möjlighet till elektricitet finns.

Vi förbehåller oss rätten att avvisa personer för resten av festivalhelgen, som på olika sätt uppträder direkt störande vid upprepade tillfällen.